CASE DE LOCUIT

Societatea noastra specializata in constructii case in lemn va propune 3 tipuri de structuri din lemn. Cu o tehnologie ultra moderna si calitate Germana, va propunem realizarea dorintelor voastre la cele mai inalte standarde europene cu o calitate si durata de viata care depaseste 50 de ani. O casa din lemn este cunoscuta pentru rezistenta in fata vremii si poate fi construita chiar si in zone muntoase acolo unde temperaturile scad cu mult sub 20°C . Cum lemnul este un material de constructii folosit din stramosi, acesta se claseaza ca material principal in constructii civile sau industriale. Noi va propunem 3 tipuri de structuri din lemn in functie de zona in care locuiti ......

  1. Case din Lemn  "Modular"
  2. Case din Lemn  "Sandwich"
  3. Case din Lemn  "Lamelar"

 

Case din Lemn de tip Modular

Casele modulare din lemn sunt impartite in doua categorii :

1. Casa de lemn prefabricata direct in uzina pe module ( parti ale casei construite in uzina si asamblate direct pe santier , in cuburi sau dreptunghiuri ).

2. Peretii casei interiori sau exteriori prefabricati direct in uzina care pot contine ( rigips,cablaje,izolatie interioara sau exterioara,tamplarie,tencuiala exterioara sau bardaj din lemn .... ).

Aceasta tehnologie permite prefabricarea direct in uzina a peretilor, montajul este foarte rapid. In aproximativ  : 7 - 15 zile, va puteti muta intr-o casa din lemn noua. Aceasta tehnologie se poate adapta la cerintele zonei urbanistice in functie de complexitatea fiecarui proiect. Grosimea peretilor poate ajunge pana la 45 cm si ofera un confort termic sporit.

 

Case din Lemn de tip Sandwich

Casele din lemn de tip sandwich sunt impartite in doua categorii:

1. Casa din lemn cu panouri prefabricate in uzina din scandura si placi osb pe diferite grosimi si montate pe santier.

2. Structura din lemn a casei este executata in uzina fiind asamblata pe santier bucata cu bucata: ( casa in lemn la kit ).

Izolatia peretilor se monteaza pe santier cat si celelalte lucrari de finisare interioara sau exterioara. Aceasta tehnologie permite montarea unei case in lemn direct pe santier in aproximativ 15 - 30 zile ( casa de lemn la rosu ). Pentru o casa de lemn la cheie se preved pana la 90 de zile pentru a putea fi locuita. Aceasta tehnologie se poate adapta la cerintele zonei urbanistice in functie de complexitatea fiecarui proiect. Grosimea peretilor poate ajunge pana la 45 cm si ofera un confort termic sporit.


Case din Lemn masiv Lamelar

Casele in lemn lamelar sunt cunoscute si renumite pentru rezistenta lor deosebita in zonele muntoase acolo unde temperaturile scad sub 20% C . Aceste case in lemn sunt concepute in uzina si suntconstruite din lemn masiv cu dimensiuni ale peretilor incepand de la 4 cm si pana la 20 cm. In functie de cerintele dvs , aceste case in lemn pot fi concepute cu izolatie interioara sau exterioara. Montajul se face direct pe santier si necesita o durata de pana la 45 de zile. Aceste case in lemn sunt bine cunoscute sub denumirea de cabane si pot fi utilizate ca locuinte principale.